Wir haben folgende Bewertung erhalten 9

Wir haben folgende Bewertung erhalten 9 9
87 Bewertungen
  • 10

    Geweldig!

    Geweldig!

    "Snelle levering Lekkere Ijsjes Geld meer dan waard"
    Noa 10-08-2021
  • 7

    Lekker maar te weinig smaken

    Lekker maar te weinig smaken

    "Erg lekker. Ik wil meer smaken. Denk aan: captain Morgan. Fireman dat soort dingen"
    Danny 10-08-2021
  • 10

    Lekkerrrrrrr!

    Lekkerrrrrrr!

    "Lekkere smaken met een vleugje alkohol. Favoriet is de limoncello."
    Fred 10-08-2021
  • 9

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Heel erg lekker en leuk!"
    Ezgi 10-08-2021
  • 10

    Snelle levering van een heerlijk product

    Snelle levering van een heerlijk product

    "Snelle levering, goed verpakt en daarna direct in de vriezer om een dag erna lekker van te genieten"
    Hendrik 10-08-2021
  • 10

    goed

    goed

    "voor het eerst besteld bij 24 ICE , bij levering doos van 5 ipv van 50 gekregen , na een mailtje en telefoon, werden deze zelfs nog zelfde dag verzonden , heel vriendelijke mensen en goeie service achteraf"
    Petra Roos 10-08-2021
  • 9

    me buren en collea's

    me buren en collea's

    "ze vinden het behoorlijk lekker"
    joop bakker 10-08-2021
  • 9

    Super!

    Super!

    "Super tevreden. Snelle levering en lang houdbaar!!"
    Colinda Verweij 10-08-2021
  • 10

    Mijn nieuwe favoriete toetje

    Mijn nieuwe favoriete toetje

    "Snelle bezorging na de bestelling. Ijsjes worden niet helemaal hard door de alcohol, maar dat maakt ze niet minder lekker!"
    Maggie 10-08-2021
  • 8

    Jum

    Jum

    "Jummie in ern ijsverpakking en je word erg vrolijk van deze ijsjes, absolute aanraders, voornamelijk de varianten met de 5% alcohol :)"
    Jerome krom 11-08-2021
  • 6

    Teleurstellend

    Teleurstellend

    "Wel geinig voor een feestje. Maar de smaak zou alles kunnen zijn. Te duur voor gewone gebruik."
    Jill 11-08-2021
  • 8

    Communicatie foutje goed opgelost!

    Communicatie foutje goed opgelost!

    "Na een communicatie foutje vanuit jullie kant , werd ik gecompenseerd door de levering ijsjes te houden zonder te betalen. Fijne service!"
    Romy 11-08-2021
  • 10

    Super lekker en leuk voor een feestje!

    Super lekker en leuk voor een feestje!

    "Perfect om uit te delen aan vrienden tijdens een feestje! Lekker veel keuze!"
    Lisa 11-08-2021
  • 9

    Top

    Top

    "IJsjes zijn heel lekker, enige ze bevriezen niet helemaal. Jammer dat je zoveel moet bestellen om gratis te verzenden."
    Denise 11-08-2021
  • 9

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Echt te gek ijsje"
    Linet Selles 11-08-2021
  • 10

    lekker ijs, bestelling snel ontvangen, geen klachten

    lekker ijs, bestelling snel ontvangen, geen klachten

    "bestelling beplaatst voor wat dozen ijs, dit was een dag of 2 later binnen zoals verwacht, gewoon prima gegaan met geen klachten."
    nick tobben 12-08-2021
  • 10

    Dikke prima

    Dikke prima

    "Was met een avond op , en de gasten moesten nog komen"
    Jesper Van Tetering 14-08-2021
  • 9

    Goede service

    Goede service

    "Lekkere ijsjes, en alles goed geregeld. Snelle levering, en netjes afgehandeld"
    Jasper 14-08-2021
  • 8

    Lekkerrrrrrrr!

    Lekkerrrrrrrr!

    "Lekkere kant en klare cocktails met een twist, nl als ijsje. Ligt direct klaar, zeker als je geen tijd of zin hebt om te mixen. Gewoon uit de vriezer pakken en genieten maar, mmmmm."
    Rick 14-08-2021
  • 10

    1 ijsje en je bent verkocht

    1 ijsje en je bent verkocht

    "Ik zou er wel genoeg nemen want ze zijn echt heerlijk Stoppen met ijsjes eten is lastig"
    Bjorn 14-08-2021
  • 8

    Prima ervaring zonder toevoeging.

    Prima ervaring zonder toevoeging.

    "Niet van toepassing."
    Nirmali 14-08-2021
  • 10

    Zeer verfrissend, zowel de inhoud als het concept

    Zeer verfrissend, zowel de inhoud als het concept

    "Eenvoudig in gebruik. Herkenbare en lekkere smaken Verfrissend Verrassend consistent na invriezen op -18C"
    Christine 15-08-2021
  • 10

    Excellent

    Excellent

    "Produit parfait :)"
    Thilanka DevaSurendra 16-08-2021
  • 5

    Het is niet echt verrassend

    Het is niet echt verrassend

    "Je krijgt ze als limonade sticks en je moet ze zelf invriezen. Niks mis mee als je ze ook echt bevroren krijgt. Ik heb mn vriezer op -21 staan en nog willen ze niet helemaal bevriezen. Waarom krijg ik een mail van jullie of ik mijn review aan wil passen???"
    M Geerlings 21-08-2021
  • 9

    Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

    Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

    "Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering"
    Margreet van Dijk 23-08-2021
  • 5

    Ijsjes zijn niet helemaal bevroren

    Ijsjes zijn niet helemaal bevroren

    "Ik heb de ijsjes nu al een aantal maanden in de vriezer en ze zijn nog steeds niet helemaal bevroren."
    Eline Lambij 23-08-2021
  • 10

    Geweldig

    Geweldig

    "Had drie dozen besteld en waren de volgende dag al op. lekker ijs goeie smaken!"
    davy 26-08-2021
  • 10

    Eindelijk een ijsje waar ik vrolijk van word

    Eindelijk een ijsje waar ik vrolijk van word

    "Prima ijsjes, makkelijk te bestellen en proost!"
    Jelle 26-08-2021
  • 10

    Was perfect

    Was perfect

    "Netjes op tijd me bestelling gehad was erg blij"
    Evi Boschmans 28-08-2021
  • 8

    goed geregeld

    goed geregeld

    "lekkere ijsjes en goede verzend service"
    wendie 04-09-2021
  • 10

    Super ervaring, erg snel bezorgd

    Super ervaring, erg snel bezorgd

    "Snel besteld, volgend dag in huis en goed verpakt"
    Martin 06-09-2021
  • 1

    Waiting of order/rien reçu/produkt nicht erhalten

    Waiting of order/rien reçu/produkt nicht erhalten

    "Until now i dont have my order and i can‘t track it. je n‘ai pas reçu mon colis et je ne sais pas suivre la livraison. Je n‘ai donc aucune idée si le colis est perdu où pas. J‘ai juste reçu un e-mail que ma commande a bien été enregistrée et puis plus rien. Pas de date de livraison, pas de possibilité de suivre le colis… Ich habe meine Bestellung bis heute nicht erhalten. Kommunikation ist nicht vorhanden. Ich habe eine einzige E-mail erhalten das meine Bestellung eingegangen ist. Keine andere E-mail mit lieferdatum und tracking Möglichkeiten nichts."
    jessica Herzet 06-09-2021
  • 10

    Een engeltje op m’n tong!

    Een engeltje op m’n tong!

    "De Mojito is mijn favoriet. En zelfs de 0.0 versie is net zo lekker."
    Arjan 08-09-2021
  • 10

    super snelle levering

    super snelle levering

    "Ijs pas laat besteld, maar de volgende dag aal geleverd! Ondertussen nog geen tijd gehad om deze te proeven..."
    Kim van Doleweerd 14-09-2021
  • 8

    Top

    Top

    "Net Iets te veel besteld maar een top service geleverd."
    Bynder bv 22-09-2021
  • 6

    Geweldig lekker

    Geweldig lekker

    "Heerlijk ijs en goede smaken! Min punt - sommige smaken zijn gewoon niet apart te bestellen online welke ik juist wil? Met name de Pina colada deze is er ineens niet meer? Je kan wel een mix doos kopen, maar niet alle smaken zijn gescheiden te koop in grotere verpakking?! Erg jammer"
    B 02-10-2021
  • 10

    Top! Snelle levering en heerlijk product:)

    Top! Snelle levering en heerlijk product:)

    "Aanrader voor een feestje!"
    Bas 12-11-2021
  • 10

    Super lekker!

    Super lekker!

    "Heerlijk voor de zomer"
    danny 06-03-2022
  • 10

    Mijn engeltjes :-)

    Mijn engeltjes :-)

    "Super snel geleverd! En de “Mojito” en de “Malibu Watermelon Mojito” zijn mijn engeltjes :-) Zo lekker !!"
    Arjan 13-03-2022
  • 10

    Goed product

    Goed product

    "Ingezet bij feestje en zeer goed ontvangen"
    Crit 18-03-2022
  • 10

    Tevreden

    Tevreden

    "Snelle levering, Goede klantenservice, ze doen alles eraan om je te helpen bij vragen ."
    Inge 31-03-2022
  • 10

    Zeer tevreden

    Zeer tevreden

    "Prima afhandeling en goede verpakking"
    Dennis 12-05-2022
  • 6

    Donderdag 12/5 besteld…

    Donderdag 12/5 besteld…

    "Donderdag 12/5 besteld…Op vrijdag is mijn bestelling niet verstuurd dus op zaterdag, decenige dag dat ik thuis ben niets ontvangen… Het is nu maandagochtend 06:15 en geen idee wanneer mijn 200 bestelde ijsjes komem want heb nog steeds geen verzend melding gekregen of tracking numner buiten me order bevestiging dus snap niet helemaal waarom ik nu een mail krijg om een review te schrijven.. Heb vorig jaar ook ern redelijke order gedaan dus op basis van toen kannik se aanbevelen want ze zde ijsjes zijn wel lekker en leuk op tuinfeestjes zials ik sfgelopen zaterdag had, alleen waren ze er niet :("
    Jerome 16-05-2022
  • 10

    Geweldig

    Geweldig

    "De boswandeling ijsjes zijn super lekker!"
    Josette 19-05-2022
  • 10

    Een heerlijk ijsje

    Een heerlijk ijsje

    "Snelle levering ,top"
    Eva 19-05-2022
  • 8

    Snelle levering

    Snelle levering

    "."
    Michael 19-05-2022
  • 10

    Snelle levering en mooi verpakt

    Snelle levering en mooi verpakt

    "Zijn top"
    Dijst 19-05-2022
  • 10

    Geweldig

    Geweldig

    "Alle smaken geprobeert en we kenden de Flügel ijsjes ondertussen al aardig, toch een favoriet. Maar nu die boswandeling, wauw! Ja heerlijk!! Nog beter dan we verwacht hadden!"
    Kimberly 20-05-2022
  • 10

    Top

    Top

    "Zeer goed snelle levering zeker voor herhaling vatbaar"
    Herma 29-05-2022
  • 10

    Super lekkere ijscocktails

    Super lekkere ijscocktails

    "Al verschillende ijscocktails geprobeerd en allemaal goed bevallen. En snelle levering, ook belangrijk!"
    Mieke 02-06-2022
  • 10

    Lekker

    Lekker

    "Leckere und fröhlich erfrischende Art mal einen Sommercicktail zu geniessen"
    Irena Lakomy 03-06-2022
  • 6

    gewoon ok

    gewoon ok

    "5 sterren voor het ontvangen van wat ijslollies waar je een week op moet wachten gaat wat ver. 3 sterren is mooi genoeg."
    Tom 08-06-2022
  • 10

    Helemaal tevreden

    Helemaal tevreden

    "Een dag later werd de bestelling bezorgd Helemaal tevreden"
    Hans van der 16-06-2022
  • 9

    Smaken zijn lekker

    Smaken zijn lekker

    "Heerlijke verfrissende ijsjes De smaak is echt prima We hadden flugel en de mix Gaan zeker weer bestellen"
    Cynthia 18-06-2022
  • 10

    Erg lekker

    Erg lekker

    "Zacht bevroren, heerlijk"
    Esmeralda 19-06-2022
  • 3

    Geen ijsjes

    Geen ijsjes

    "Het heeft ontzettend lang in de vriezer gelegen. Het bevroor niet! Ik had nog steeds drinken en een paarkeer slushpuppy. Dan vind ik 60 euro ontzettend duur!! Miskoop. Doe het niet nog een keer. De smaken waren wel lekker, dus vind het erg jammer."
    Debbie 20-06-2022
  • 9

    Super ijsje

    Super ijsje

    "Snelle levering en super lekker ijs voor op feestjes en in de zomer"
    jill 23-06-2022
  • 10

    Heerlijke ijsjes

    Heerlijke ijsjes

    "Het zijn lekker ijsjes en ook hoop smaken echt lekker met het warme weer"
    Marcel 23-06-2022
  • 6

    Ontdooid

    Ontdooid

    "De sticks waren ontdooid bij aankomst !! Ik weet niet als dat de bedoeling zou zijn .maar heb ze nog niet kunnen proeven. Omdat er alcohol in de ijs zit duurt het ook wel enige tijd voor de ijs terug bevroren is ."
    steven simons 24-06-2022
  • 10

    1ste Levering ontvangen met ‘lekkage’ door het transport, na melding een positieve reactie

    1ste Levering ontvangen met ‘lekkage’ door het transport, na melding een positieve reactie

    "Na melding een positieve reactie ontvangen(met himor) en meteen een nieuwe doos geleverd Top"
    Mayke 26-06-2022
  • 10

    Top mega Lecker super schnell

    Top mega Lecker super schnell

    "Schnelle Lieferung und mega leckeres Eis."
    Sandra 29-06-2022
  • 10

    Fantastisch

    Fantastisch

    "Heerlijk ijs"
    Gerda 30-06-2022
  • 10

    Super lekker

    Super lekker

    "Is een geweldige en heerlijk ijsje met een vleugje drank maar net genoeg om een smaak intensie te krijgen"
    Francis 30-06-2022
  • 10

    Heeeeerlijke cocktail ijsjes!!

    Heeeeerlijke cocktail ijsjes!!

    "Super lekkere smaken, had ze eerder als geproefd maar pornstar martini is tha bom en al die andere natuurlijk ook!! Jullie zien mij terug… cheerrssss mate !!"
    Stephanie 01-07-2022
  • 9

    Lekkerrrrr!!!

    Lekkerrrrr!!!

    "Heb ze aanbevolen bij een lunchroom in het centrum, deze heeft meteen grote doos besteld."
    William 01-07-2022
  • 1

    Heb niks ontvangen

    Heb niks ontvangen

    "Vragen me de dienst te evalueren, maar heb na een week nog niets ontvangen…"
    Ever 01-07-2022
  • 9

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Boswandeling ijs besteld voor vaderdag. Een uniek cadeau die goed in de smaak viel. 's Middags besteld en de volgende dag al in huis. Ideaal!"
    SJ Lowenthal-Schot 01-07-2022
  • 9

    Top

    Top

    "Snelle levering en heerlijk"
    Graciëlla 04-07-2022
  • 8

    Heel erg snel bezorgd

    Heel erg snel bezorgd

    "Binnen 1 dag in huis, jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn….."
    Petra 15-07-2022
  • 10

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Geweldig"
    Mark 16-07-2022
  • 10

    Lekkere cocktails, snel geleverd

    Lekkere cocktails, snel geleverd

    "De bestelling werd geleverd op de aangegeven datum en tijd. De frozen cocktails zijn erg lekker"
    Mirjam 16-07-2022
  • 10

    Snelle levering en super lekker

    Snelle levering en super lekker

    "In de supermarkt een proefpakket meegenomen . Super lekker dus online besteld bij 24ice Super snelle levering . Dik tevreden"
    Elly 17-07-2022
  • 8

    Snelle verzending! En lekkere ijsjes.

    Snelle verzending! En lekkere ijsjes.

    "Snelle verzending van de bestelling!"
    Yolanda 21-07-2022
  • 8

    Goede service! Snelle levering

    Goede service! Snelle levering

    "Goede service en een snelle levering. Het enige verbeterpuntje is een bevestigingsmail. Deze krijg je niet waardoor je niet weet wanneer de bestelling komt."
    Bregje 21-07-2022
  • 2

    De beloofde leveringstermijn werd ruimschoots overschreden

    De beloofde leveringstermijn werd ruimschoots overschreden

    "Ik heb de producten nooit ontvangen."
    Denis 24-07-2022
  • 1

    Niet goed

    Niet goed

    "Ik heb na een week nog steeds niets ontvangen"
    GUILBERT 25-07-2022
  • 9

    Super

    Super

    "Snelle levering goeie service en goed product"
    Frouwke 26-07-2022
  • 8

    Heerlijk afkoelen én borrelen

    Heerlijk afkoelen én borrelen

    "."
    Corinne 28-07-2022
  • 1

    andere producten aangekregen

    andere producten aangekregen

    "Besteld als cadeau maar andere smaken aangekregen dan wat er is besteld"
    Maxime 30-07-2022
  • 10

    Snelle levering, heerlijk ijs!

    Snelle levering, heerlijk ijs!

    "Ik geniet met volle teugen van deze lekkere ijsjes in het heerlijke weer. Als ik één puntje van feedback mag geven, zou ik graag een tussenmaat zien! Je kunt kiezen uit 5 of 50 ijsjes. Een optie van bijvoorbeeld 10-15 (met wat stapelkorting) zou ideaal zijn!"
    Maggie 31-07-2022
  • 10

    Makkelijk te bestellen, snel geleverd, lekkere snaps

    Makkelijk te bestellen, snel geleverd, lekkere snaps

    "Bestelen, leveren, ging allemaal prima en snel. Ijs is lekker"
    Corine 31-07-2022
  • 10

    Weinig op aan te merken

    Weinig op aan te merken

    "Snelle bezorging, handige verpakking, heerlijke ijsjes! Perfect voor ons feest. Prijzig maar wel tevreden."
    Puck 02-08-2022
  • 8

    Heerlijke ijsjes

    Heerlijke ijsjes

    "Verfrissende ervaring"
    Christel Visscher 02-08-2022
  • 10

    Awesome taste with those festival feelings at home

    Awesome taste with those festival feelings at home

    "After meeting 24ICE at Intents Festival, I was hooked and am now ordering to my home to sip with family and friends regularily. Always looking for those new flavors and getting my all time favorites all the time. Thanks for your awesome product!"
    Tim 11-08-2022
  • 9

    Lekker bijzonder cool

    Lekker bijzonder cool

    "Naast de Gintonic zijn nieuwe smaken Malibu watermeloen, maar vooralsnog Pornstart Martini zijn erg lekker. Flugel valt tegen, maar drink ik normaal ook niet. Een Pimms variant zou er nog bij passen! In de UK hebben ze die al wel."
    X 14-08-2022