Erhalten Sie ein KOSTENLOS-Produkt bei Bestellungen ab €15

Wir haben folgende Bewertung erhalten 9

Wir haben folgende Bewertung erhalten 9 9
131 Bewertungen

25-07-2024
10
prima

heerlijke ijsjes en snelle levering

17-07-2024
8
Snelle levering, een keer iets 'nieuws' en erg lekker

Een originele manier om een ijsje te eten, zowel de cocktails als de mocktails geproefd en die smaken naar meer.

15-07-2024
10
Uitstekend

Snelle levering Merk wel dat de vriezer vaak iets kouder moet dan -18 graden want bij ons is het nog soort slush puppy. Maar dat kan ook aan mij liggen

15-07-2024
8
Bijzondere smaakbeleving

Het begint pas goed bij het derde hapje, dan is de smaak oprecht! Jammer dat aan deze review een koppeling zit van voorwaarden en je pas kunt inzenden door de voorwaarden te accepteren. Dit heb ik nu met uitzondering gedaan!!

10-07-2024
10
Top service

Snelle en fijne service!

09-07-2024
10
Geweldig en snel binnen

Uitstekend

09-07-2024
9
Goede service

Ik vind ze erg lekker

08-07-2024
10
Snel en goed

Snel, goede en nette levering. Ze hebben zelfs een waterfles mee gestuurd.

07-07-2024
9
Heerlijke ijsjes

De mocktail- en cocktail ijsjes zijn zeer smakelijk. Alleen de gin-tonic is lastig in te vriezen. Mss toch oets te veel alcohol in ;)

02-07-2024
7
Ze smaken erg lekker, maar…(zie commentaar

Ze smaken echt lekker. Ik heb nu mijn derde doos bestel (pornstar martini), maar ik merk dat er in de dozen twee soorten ijs zitten!! De ene soort bevat een heerlijke smeuïge ijs, met een verrukkelijke smaak. In de andere zitten ijsschilvers en deze smaakt beduidend minder lekker. Dat is raar, want ze zitten in dezelfde doos. Hier zit waarschijnlijk meer water in

27-06-2024
10
prima

Geen bijzonderheden

27-06-2024
10
Supersnelle levering en netjes verpakt

Alleen maar positief.

24-06-2024
8
Langzaam bevroveren smaakvolle alcoholische ijsjes

Langzaam bevroveren smaakvolle alcoholische ijsjes. HEERLIJK !!

21-06-2024
10
Prima servis en snelle levering.

Ik vind het fijn om te weten waar ik aan toe ben. Jullie laten precies weten hhoe het er voor staat met de bestelling. Snelle levering en goed verpakt. Top!

20-06-2024
9
Erg lekker!

De ijsjes smaken echt naar cocktails en zijn erg lekker. Er is nog een klein beetje niet helemaal bevroren, maar dat is niet storend.

19-06-2024
8
Lekker fris

Gewoon lekker en fris van smaak.

16-06-2024
9
Heerlijk

Ik en mijn moeder vinden ze heerlijk lekker fris met een tikje alcohol

15-06-2024
10
Prima!

Altijd snelle bezorging en wij genieten iedere keer weer van de héérlijke smaken ijs met een vleugje alcohol! Vrienden worden blij verrast van ons “toetje”!

09-06-2024
8
Lekker en snel ontvangen

De ijsjes zijn goed op smaak. Bestelproces was makkelijk en de verzending was snel en compleet. De vriezer was duidelijk niet koud genoeg, want het heeft best een tijd geduurd voordat ze bevroren waren.

06-06-2024
9
Aanrader

Mooie producten, duidelijke communicatie en snelle levering

31-05-2024
8
Héérlijk

Product was héérlijk. Ijsjes werden ook redelijk snel geleverd. Er was alleen totaal geen informatie over hoe lang de levering ging duren. Pas de dag voor levering een mail. Ook vind ik de verzendkosten absurd hoog, zeker als jullie de 5-packs iets breder en dus smaller zouden maken, dan passen ze gewoon per doosje door de brievenbus en dat scheelt geld!

29-05-2024
10
Goede service , goede kwaliteit assortiment

Lekkere smaak ijsjes. Nu ook 0.0. Deze zijn ook erg goed! Tip als je de ijsjes niet weken/maanden in de vriezer laat maar een aantal dagen is het ijs het lekkers bevroren. Aanrader de 0.0! Goede service, er was een artikel verkeerd geleverd. Kreeg alsnog de dag erna meteen het juiste artikel opgestuurd. Direct antwoord per mail. Super bedankt.

29-05-2024
6
Niet bijzonder

Beetje trage levering. Meurende doos, dus eerst alles gechecked op lekkage ( 150 stks). Niks lek, maar verpakkingen plakken.

26-05-2024
10
Mooi product!

Lekker en trendy. Leuk om te serveren aan een groep vrienden.

23-05-2024
10
Snel en meegedacht

Fijne site, snelle levering. Leuk meegedacht in merchandise voor ons hockeytoernooi!

15-05-2024
10
Gewoon goed

Het is makkelijk te bestellen en de dag er na had ik de ijsjes al in huis

23-04-2024
10
Heerlijk verfrissend

Lekkere verkoeling, niet te zoet

03-04-2024
10
Prima!

Snelle bezorging, goede producten en altijd een cadeautje bij de zending!

02-04-2024
10
Snelle en goede levering

Makkelijk te bestellen en goede, snelle levering.

02-04-2024
8
Top!

Snelle levering en lekkere ijsjes.

18-10-2023
8
Test 1

Test 1

26-06-2023
10
Super lekker en acceptabel snel geleverd

Omdat de flugl ijs niet overal verkrijgbaar was en een groot deel van de straat het lekker vindt hebben wij dit besteld samen met de buren 50 flugl en 50 coctails. De levering was redelijks snel. En de prijs is ook acceptabel.

14-01-2023
10
Dit product is wat er heel mijn leven in mijn vriezer ontbrak.

Ideaal als snack, desert, om te ontspannen en om af te koelen. De smaken zijn heel prima, ik kan er geen genoeg van krijgen.

14-08-2022
9
Lekker bijzonder cool

Naast de Gintonic zijn nieuwe smaken Malibu watermeloen, maar vooralsnog Pornstart Martini zijn erg lekker. Flugel valt tegen, maar drink ik normaal ook niet. Een Pimms variant zou er nog bij passen! In de UK hebben ze die al wel.

11-08-2022
10
Awesome taste with those festival feelings at home

After meeting 24ICE at Intents Festival, I was hooked and am now ordering to my home to sip with family and friends regularily. Always looking for those new flavors and getting my all time favorites all the time. Thanks for your awesome product!

02-08-2022
8
Heerlijke ijsjes

Verfrissende ervaring

02-08-2022
10
Weinig op aan te merken

Snelle bezorging, handige verpakking, heerlijke ijsjes! Perfect voor ons feest. Prijzig maar wel tevreden.

31-07-2022
10
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, lekkere snaps

Bestelen, leveren, ging allemaal prima en snel. Ijs is lekker

31-07-2022
10
Snelle levering, heerlijk ijs!

Ik geniet met volle teugen van deze lekkere ijsjes in het heerlijke weer. Als ik één puntje van feedback mag geven, zou ik graag een tussenmaat zien! Je kunt kiezen uit 5 of 50 ijsjes. Een optie van bijvoorbeeld 10-15 (met wat stapelkorting) zou ideaal zijn!

30-07-2022
1
andere producten aangekregen

Besteld als cadeau maar andere smaken aangekregen dan wat er is besteld

28-07-2022
8
Heerlijk afkoelen én borrelen

.

26-07-2022
9
Super

Snelle levering goeie service en goed product

25-07-2022
1
Niet goed

Ik heb na een week nog steeds niets ontvangen

24-07-2022
2
De beloofde leveringstermijn werd ruimschoots overschreden

Ik heb de producten nooit ontvangen.

21-07-2022
8
Goede service! Snelle levering

Goede service en een snelle levering. Het enige verbeterpuntje is een bevestigingsmail. Deze krijg je niet waardoor je niet weet wanneer de bestelling komt.

21-07-2022
8
Snelle verzending! En lekkere ijsjes.

Snelle verzending van de bestelling!

17-07-2022
10
Snelle levering en super lekker

In de supermarkt een proefpakket meegenomen . Super lekker dus online besteld bij 24ice Super snelle levering . Dik tevreden

16-07-2022
10
Lekkere cocktails, snel geleverd

De bestelling werd geleverd op de aangegeven datum en tijd. De frozen cocktails zijn erg lekker

16-07-2022
10
Heerlijk

Geweldig

15-07-2022
8
Heel erg snel bezorgd

Binnen 1 dag in huis, jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn…..

04-07-2022
9
Top

Snelle levering en heerlijk

01-07-2022
9
Heerlijk

Boswandeling ijs besteld voor vaderdag. Een uniek cadeau die goed in de smaak viel. 's Middags besteld en de volgende dag al in huis. Ideaal!

01-07-2022
1
Heb niks ontvangen

Vragen me de dienst te evalueren, maar heb na een week nog niets ontvangen…

01-07-2022
9
Lekkerrrrr!!!

Heb ze aanbevolen bij een lunchroom in het centrum, deze heeft meteen grote doos besteld.

01-07-2022
10
Heeeeerlijke cocktail ijsjes!!

Super lekkere smaken, had ze eerder als geproefd maar pornstar martini is tha bom en al die andere natuurlijk ook!! Jullie zien mij terug… cheerrssss mate !!

30-06-2022
10
Super lekker

Is een geweldige en heerlijk ijsje met een vleugje drank maar net genoeg om een smaak intensie te krijgen

30-06-2022
10
Fantastisch

Heerlijk ijs

29-06-2022
10
Top mega Lecker super schnell

Schnelle Lieferung und mega leckeres Eis.

26-06-2022
10
1ste Levering ontvangen met ‘lekkage’ door het transport, na melding een positieve reactie

Na melding een positieve reactie ontvangen(met himor) en meteen een nieuwe doos geleverd Top

24-06-2022
6
Ontdooid

De sticks waren ontdooid bij aankomst !! Ik weet niet als dat de bedoeling zou zijn .maar heb ze nog niet kunnen proeven. Omdat er alcohol in de ijs zit duurt het ook wel enige tijd voor de ijs terug bevroren is .

23-06-2022
10
Heerlijke ijsjes

Het zijn lekker ijsjes en ook hoop smaken echt lekker met het warme weer

23-06-2022
9
Super ijsje

Snelle levering en super lekker ijs voor op feestjes en in de zomer

20-06-2022
3
Geen ijsjes

Het heeft ontzettend lang in de vriezer gelegen. Het bevroor niet! Ik had nog steeds drinken en een paarkeer slushpuppy. Dan vind ik 60 euro ontzettend duur!! Miskoop. Doe het niet nog een keer. De smaken waren wel lekker, dus vind het erg jammer.

19-06-2022
10
Erg lekker

Zacht bevroren, heerlijk

18-06-2022
9
Smaken zijn lekker

Heerlijke verfrissende ijsjes De smaak is echt prima We hadden flugel en de mix Gaan zeker weer bestellen

16-06-2022
10
Helemaal tevreden

Een dag later werd de bestelling bezorgd Helemaal tevreden

08-06-2022
6
gewoon ok

5 sterren voor het ontvangen van wat ijslollies waar je een week op moet wachten gaat wat ver. 3 sterren is mooi genoeg.

03-06-2022
10
Lekker

Leckere und fröhlich erfrischende Art mal einen Sommercicktail zu geniessen

02-06-2022
10
Super lekkere ijscocktails

Al verschillende ijscocktails geprobeerd en allemaal goed bevallen. En snelle levering, ook belangrijk!

29-05-2022
10
Top

Zeer goed snelle levering zeker voor herhaling vatbaar

20-05-2022
10
Geweldig

Alle smaken geprobeert en we kenden de Flügel ijsjes ondertussen al aardig, toch een favoriet. Maar nu die boswandeling, wauw! Ja heerlijk!! Nog beter dan we verwacht hadden!

19-05-2022
10
Snelle levering en mooi verpakt

Zijn top

19-05-2022
8
Snelle levering

.

19-05-2022
10
Geweldig

De boswandeling ijsjes zijn super lekker!

19-05-2022
10
Een heerlijk ijsje

Snelle levering ,top

16-05-2022
6
Donderdag 12/5 besteld…

Donderdag 12/5 besteld…Op vrijdag is mijn bestelling niet verstuurd dus op zaterdag, decenige dag dat ik thuis ben niets ontvangen… Het is nu maandagochtend 06:15 en geen idee wanneer mijn 200 bestelde ijsjes komem want heb nog steeds geen verzend melding gekregen of tracking numner buiten me order bevestiging dus snap niet helemaal waarom ik nu een mail krijg om een review te schrijven.. Heb vorig jaar ook ern redelijke order gedaan dus op basis van toen kannik se aanbevelen want ze zde ijsjes zijn wel lekker en leuk op tuinfeestjes zials ik sfgelopen zaterdag had, alleen waren ze er niet :(

12-05-2022
10
Zeer tevreden

Prima afhandeling en goede verpakking

31-03-2022
10
Tevreden

Snelle levering, Goede klantenservice, ze doen alles eraan om je te helpen bij vragen .

18-03-2022
10
Goed product

Ingezet bij feestje en zeer goed ontvangen

13-03-2022
10
Mijn engeltjes :-)

Super snel geleverd! En de “Mojito” en de “Malibu Watermelon Mojito” zijn mijn engeltjes :-) Zo lekker !!

06-03-2022
10
Super lekker!

Heerlijk voor de zomer

12-11-2021
10
Top! Snelle levering en heerlijk product:)

Aanrader voor een feestje!

02-10-2021
6
Geweldig lekker

Heerlijk ijs en goede smaken! Min punt - sommige smaken zijn gewoon niet apart te bestellen online welke ik juist wil? Met name de Pina colada deze is er ineens niet meer? Je kan wel een mix doos kopen, maar niet alle smaken zijn gescheiden te koop in grotere verpakking?! Erg jammer

22-09-2021
8
Top

Net Iets te veel besteld maar een top service geleverd.

14-09-2021
10
super snelle levering

Ijs pas laat besteld, maar de volgende dag aal geleverd! Ondertussen nog geen tijd gehad om deze te proeven...

08-09-2021
10
Een engeltje op m’n tong!

De Mojito is mijn favoriet. En zelfs de 0.0 versie is net zo lekker.

06-09-2021
1
Waiting of order/rien reçu/produkt nicht erhalten

Until now i dont have my order and i can‘t track it. je n‘ai pas reçu mon colis et je ne sais pas suivre la livraison. Je n‘ai donc aucune idée si le colis est perdu où pas. J‘ai juste reçu un e-mail que ma commande a bien été enregistrée et puis plus rien. Pas de date de livraison, pas de possibilité de suivre le colis… Ich habe meine Bestellung bis heute nicht erhalten. Kommunikation ist nicht vorhanden. Ich habe eine einzige E-mail erhalten das meine Bestellung eingegangen ist. Keine andere E-mail mit lieferdatum und tracking Möglichkeiten nichts.

06-09-2021
10
Super ervaring, erg snel bezorgd

Snel besteld, volgend dag in huis en goed verpakt

04-09-2021
8
goed geregeld

lekkere ijsjes en goede verzend service

28-08-2021
10
Was perfect

Netjes op tijd me bestelling gehad was erg blij

26-08-2021
10
Eindelijk een ijsje waar ik vrolijk van word

Prima ijsjes, makkelijk te bestellen en proost!

26-08-2021
10
Geweldig

Had drie dozen besteld en waren de volgende dag al op. lekker ijs goeie smaken!

23-08-2021
9
Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

23-08-2021
5
Ijsjes zijn niet helemaal bevroren

Ik heb de ijsjes nu al een aantal maanden in de vriezer en ze zijn nog steeds niet helemaal bevroren.

21-08-2021
5
Het is niet echt verrassend

Je krijgt ze als limonade sticks en je moet ze zelf invriezen. Niks mis mee als je ze ook echt bevroren krijgt. Ik heb mn vriezer op -21 staan en nog willen ze niet helemaal bevriezen. Waarom krijg ik een mail van jullie of ik mijn review aan wil passen???

16-08-2021
10
Excellent

Produit parfait :)

15-08-2021
10
Zeer verfrissend, zowel de inhoud als het concept

Eenvoudig in gebruik. Herkenbare en lekkere smaken Verfrissend Verrassend consistent na invriezen op -18C

14-08-2021
8
Prima ervaring zonder toevoeging.

Niet van toepassing.

14-08-2021
10
1 ijsje en je bent verkocht

Ik zou er wel genoeg nemen want ze zijn echt heerlijk Stoppen met ijsjes eten is lastig

14-08-2021
9
Goede service

Lekkere ijsjes, en alles goed geregeld. Snelle levering, en netjes afgehandeld

14-08-2021
8
Lekkerrrrrrrr!

Lekkere kant en klare cocktails met een twist, nl als ijsje. Ligt direct klaar, zeker als je geen tijd of zin hebt om te mixen. Gewoon uit de vriezer pakken en genieten maar, mmmmm.

14-08-2021
10
Dikke prima

Was met een avond op , en de gasten moesten nog komen

12-08-2021
10
lekker ijs, bestelling snel ontvangen, geen klachten

bestelling beplaatst voor wat dozen ijs, dit was een dag of 2 later binnen zoals verwacht, gewoon prima gegaan met geen klachten.

11-08-2021
9
Heerlijk

Echt te gek ijsje

11-08-2021
9
Top

IJsjes zijn heel lekker, enige ze bevriezen niet helemaal. Jammer dat je zoveel moet bestellen om gratis te verzenden.

11-08-2021
10
Super lekker en leuk voor een feestje!

Perfect om uit te delen aan vrienden tijdens een feestje! Lekker veel keuze!

11-08-2021
8
Communicatie foutje goed opgelost!

Na een communicatie foutje vanuit jullie kant , werd ik gecompenseerd door de levering ijsjes te houden zonder te betalen. Fijne service!

11-08-2021
6
Teleurstellend

Wel geinig voor een feestje. Maar de smaak zou alles kunnen zijn. Te duur voor gewone gebruik.

11-08-2021
8
Jum

Jummie in ern ijsverpakking en je word erg vrolijk van deze ijsjes, absolute aanraders, voornamelijk de varianten met de 5% alcohol :)

10-08-2021
10
Mijn nieuwe favoriete toetje

Snelle bezorging na de bestelling. Ijsjes worden niet helemaal hard door de alcohol, maar dat maakt ze niet minder lekker!

10-08-2021
9
Super!

Super tevreden. Snelle levering en lang houdbaar!!

10-08-2021
10
goed

voor het eerst besteld bij 24 ICE , bij levering doos van 5 ipv van 50 gekregen , na een mailtje en telefoon, werden deze zelfs nog zelfde dag verzonden , heel vriendelijke mensen en goeie service achteraf

10-08-2021
9
me buren en collea's

ze vinden het behoorlijk lekker

10-08-2021
10
Lekkerrrrrrr!

Lekkere smaken met een vleugje alkohol. Favoriet is de limoncello.

10-08-2021
9
Heerlijk

Heel erg lekker en leuk!

10-08-2021
10
Snelle levering van een heerlijk product

Snelle levering, goed verpakt en daarna direct in de vriezer om een dag erna lekker van te genieten

10-08-2021
10
Geweldig!

Snelle levering Lekkere Ijsjes Geld meer dan waard

10-08-2021
7
Lekker maar te weinig smaken

Erg lekker. Ik wil meer smaken. Denk aan: captain Morgan. Fireman dat soort dingen