Wij worden beoordeeld met een 9

Wij worden beoordeeld met een 9 9
38 beoordelingen
  • 10

    Geweldig!

    Geweldig!

    "Snelle levering Lekkere Ijsjes Geld meer dan waard"
    Noa 10-08-2021
  • 7

    Lekker maar te weinig smaken

    Lekker maar te weinig smaken

    "Erg lekker. Ik wil meer smaken. Denk aan: captain Morgan. Fireman dat soort dingen"
    Danny 10-08-2021
  • 10

    Lekkerrrrrrr!

    Lekkerrrrrrr!

    "Lekkere smaken met een vleugje alkohol. Favoriet is de limoncello."
    Fred 10-08-2021
  • 9

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Heel erg lekker en leuk!"
    Ezgi 10-08-2021
  • 10

    Snelle levering van een heerlijk product

    Snelle levering van een heerlijk product

    "Snelle levering, goed verpakt en daarna direct in de vriezer om een dag erna lekker van te genieten"
    Hendrik 10-08-2021
  • 10

    goed

    goed

    "voor het eerst besteld bij 24 ICE , bij levering doos van 5 ipv van 50 gekregen , na een mailtje en telefoon, werden deze zelfs nog zelfde dag verzonden , heel vriendelijke mensen en goeie service achteraf"
    Petra Roos 10-08-2021
  • 9

    me buren en collea's

    me buren en collea's

    "ze vinden het behoorlijk lekker"
    joop bakker 10-08-2021
  • 9

    Super!

    Super!

    "Super tevreden. Snelle levering en lang houdbaar!!"
    Colinda Verweij 10-08-2021
  • 10

    Mijn nieuwe favoriete toetje

    Mijn nieuwe favoriete toetje

    "Snelle bezorging na de bestelling. Ijsjes worden niet helemaal hard door de alcohol, maar dat maakt ze niet minder lekker!"
    Maggie 10-08-2021
  • 8

    Jum

    Jum

    "Jummie in ern ijsverpakking en je word erg vrolijk van deze ijsjes, absolute aanraders, voornamelijk de varianten met de 5% alcohol :)"
    Jerome krom 11-08-2021
  • 6

    Teleurstellend

    Teleurstellend

    "Wel geinig voor een feestje. Maar de smaak zou alles kunnen zijn. Te duur voor gewone gebruik."
    Jill 11-08-2021
  • 8

    Communicatie foutje goed opgelost!

    Communicatie foutje goed opgelost!

    "Na een communicatie foutje vanuit jullie kant , werd ik gecompenseerd door de levering ijsjes te houden zonder te betalen. Fijne service!"
    Romy 11-08-2021
  • 10

    Super lekker en leuk voor een feestje!

    Super lekker en leuk voor een feestje!

    "Perfect om uit te delen aan vrienden tijdens een feestje! Lekker veel keuze!"
    Lisa 11-08-2021
  • 9

    Top

    Top

    "IJsjes zijn heel lekker, enige ze bevriezen niet helemaal. Jammer dat je zoveel moet bestellen om gratis te verzenden."
    Denise 11-08-2021
  • 9

    Heerlijk

    Heerlijk

    "Echt te gek ijsje"
    Linet Selles 11-08-2021
  • 10

    lekker ijs, bestelling snel ontvangen, geen klachten

    lekker ijs, bestelling snel ontvangen, geen klachten

    "bestelling beplaatst voor wat dozen ijs, dit was een dag of 2 later binnen zoals verwacht, gewoon prima gegaan met geen klachten."
    nick tobben 12-08-2021
  • 10

    Dikke prima

    Dikke prima

    "Was met een avond op , en de gasten moesten nog komen"
    Jesper Van Tetering 14-08-2021
  • 9

    Goede service

    Goede service

    "Lekkere ijsjes, en alles goed geregeld. Snelle levering, en netjes afgehandeld"
    Jasper 14-08-2021
  • 8

    Lekkerrrrrrrr!

    Lekkerrrrrrrr!

    "Lekkere kant en klare cocktails met een twist, nl als ijsje. Ligt direct klaar, zeker als je geen tijd of zin hebt om te mixen. Gewoon uit de vriezer pakken en genieten maar, mmmmm."
    Rick 14-08-2021
  • 10

    1 ijsje en je bent verkocht

    1 ijsje en je bent verkocht

    "Ik zou er wel genoeg nemen want ze zijn echt heerlijk Stoppen met ijsjes eten is lastig"
    Bjorn 14-08-2021
  • 8

    Prima ervaring zonder toevoeging.

    Prima ervaring zonder toevoeging.

    "Niet van toepassing."
    Nirmali 14-08-2021
  • 10

    Zeer verfrissend, zowel de inhoud als het concept

    Zeer verfrissend, zowel de inhoud als het concept

    "Eenvoudig in gebruik. Herkenbare en lekkere smaken Verfrissend Verrassend consistent na invriezen op -18C"
    Christine 15-08-2021
  • 10

    Excellent

    Excellent

    "Produit parfait :)"
    Thilanka DevaSurendra 16-08-2021
  • 5

    Het is niet echt verrassend

    Het is niet echt verrassend

    "Je krijgt ze als limonade sticks en je moet ze zelf invriezen. Niks mis mee als je ze ook echt bevroren krijgt. Ik heb mn vriezer op -21 staan en nog willen ze niet helemaal bevriezen. Waarom krijg ik een mail van jullie of ik mijn review aan wil passen???"
    M Geerlings 21-08-2021
  • 9

    Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

    Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering

    "Duidelijk en overzichtelijke website + supersnelle reactie/levering"
    Margreet van Dijk 23-08-2021
  • 5

    Ijsjes zijn niet helemaal bevroren

    Ijsjes zijn niet helemaal bevroren

    "Ik heb de ijsjes nu al een aantal maanden in de vriezer en ze zijn nog steeds niet helemaal bevroren."
    Eline Lambij 23-08-2021
  • 10

    Geweldig

    Geweldig

    "Had drie dozen besteld en waren de volgende dag al op. lekker ijs goeie smaken!"
    davy 26-08-2021
  • 10

    Eindelijk een ijsje waar ik vrolijk van word

    Eindelijk een ijsje waar ik vrolijk van word

    "Prima ijsjes, makkelijk te bestellen en proost!"
    Jelle 26-08-2021
  • 10

    Was perfect

    Was perfect

    "Netjes op tijd me bestelling gehad was erg blij"
    Evi Boschmans 28-08-2021
  • 8

    goed geregeld

    goed geregeld

    "lekkere ijsjes en goede verzend service"
    wendie 04-09-2021
  • 10

    Super ervaring, erg snel bezorgd

    Super ervaring, erg snel bezorgd

    "Snel besteld, volgend dag in huis en goed verpakt"
    Martin 06-09-2021
  • 1

    Waiting of order/rien reçu/produkt nicht erhalten

    Waiting of order/rien reçu/produkt nicht erhalten

    "Until now i dont have my order and i can‘t track it. je n‘ai pas reçu mon colis et je ne sais pas suivre la livraison. Je n‘ai donc aucune idée si le colis est perdu où pas. J‘ai juste reçu un e-mail que ma commande a bien été enregistrée et puis plus rien. Pas de date de livraison, pas de possibilité de suivre le colis… Ich habe meine Bestellung bis heute nicht erhalten. Kommunikation ist nicht vorhanden. Ich habe eine einzige E-mail erhalten das meine Bestellung eingegangen ist. Keine andere E-mail mit lieferdatum und tracking Möglichkeiten nichts."
    jessica Herzet 06-09-2021
  • 10

    Een engeltje op m’n tong!

    Een engeltje op m’n tong!

    "De Mojito is mijn favoriet. En zelfs de 0.0 versie is net zo lekker."
    Arjan 08-09-2021
  • 10

    super snelle levering

    super snelle levering

    "Ijs pas laat besteld, maar de volgende dag aal geleverd! Ondertussen nog geen tijd gehad om deze te proeven..."
    Kim van Doleweerd 14-09-2021
  • 8

    Top

    Top

    "Net Iets te veel besteld maar een top service geleverd."
    Bynder bv 22-09-2021
  • 6

    Geweldig lekker

    Geweldig lekker

    "Heerlijk ijs en goede smaken! Min punt - sommige smaken zijn gewoon niet apart te bestellen online welke ik juist wil? Met name de Pina colada deze is er ineens niet meer? Je kan wel een mix doos kopen, maar niet alle smaken zijn gescheiden te koop in grotere verpakking?! Erg jammer"
    B 02-10-2021
  • 10

    Top! Snelle levering en heerlijk product:)

    Top! Snelle levering en heerlijk product:)

    "Aanrader voor een feestje!"
    Bas 12-11-2021