Frozen cocktails met 5% alcohol

In 2014 kwamen de oprichters van 24 ICE op het idee om ijsjes met alcohol te ontwikkelen. De frozen cocktails moesten een spannende en vernieuwende variant op een verfrissend waterijsje worden. Door het lage vriespunt van alcohol was het een enorme uitdaging om een vloeistof te maken die in een gewone vriezer (-18 ℃) kan worden ingevroren tot een perfecte frozen cocktail. In het diepste geheim gewerkt aan de perfecte recepturen voor een assortiment met vijf verschillende frozen cocktails die 5% alcohol bevatten.

Sindsdien heeft 24 ICE bewezen in de smaak te vallen op festivals en evenementen, waar de ijsjes bevroren verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn de producten van 24 ICE ook in vloeibare vorm te koop in slijterijen, supermarkten en delicatessenwinkels, voor iedereen die thuis wil genieten van push-up ijsje met alcohol. Een frozen cocktail van 24 ICE bevat trouwens slechts 56 calorieën kan meermaals ingevroren en weer ontdooid worden en is lang houdbaar!

Missie

24 ICE streeft ernaar om de wereld bekend te maken met het fenomeen frozen cocktails. Dit doen wij door:

  • onderscheidend te zijn door fantastische smaakcombinaties
  • een uniek merk te bouwen door een brutale, onderscheidende marketingstrategie en een sexy uitstraling
  • gebruik te maken van de meest innovatieve, gepatenteerde verpakkingstechnieken
  • gebruik te maken van de beste ingrediënten
  • gepassioneerd en hard te werken

De 24 ICE frozen cocktails zijn verkrijgbaar in de smaken Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada, Gin & Tonic, Vodka Energy en Flügel!