GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Het begin van 24 ICE

Wat is lekkerder dan een verfrissend waterijsje in de zomer? Wat als we waterijsjes zouden maken van echte cocktails? En als we daar 5% alcohol aan toevoegen? Zo ontstond in 2014 het idee van de oprichters van 24 ICE om het standaard waterijsje wat “spannender” te maken. 

Dat “maken” bleek iets ingewikkelder dan verwacht. Door het lage vriespunt van alcohol was het een enorme uitdaging om een vloeistof te maken die in een gewone vriezer (-18 ℃) kan worden ingevroren. In het diepste geheim werd er gewerkt aan de perfecte recepturen voor een assortiment met zes verschillende Frozen Cocktails die allemaal 5% alcohol bevatten. Het begin van kleurrijke zomers…

Inmiddels heeft 24 ICE bewezen in de smaak te vallen op festivals en evenementen, waar de ijsjes bevroren verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn de producten van 24 ICE ook in vloeibare vorm te koop via de webshop, in slijterijen, supermarkten en delicatessenwinkels, voor iedereen die thuis wil genieten. Inmiddels zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar in 20 landen! Landen als Ierland, Noorwegen en Taiwan. Binnenkort komt daar ook de Verenigde Staten bij!

Missie

24 ICE streeft ernaar om wereldwijd ieder (thuis)feestje, festival, get-together of andere gelegenheid kleurrijker, smaakvoller en vrolijker te maken. 

 Dit doen wij door:

  • ontwikkelen van fantastische smaakcombinaties;
  • het bouwen van een uniek merk met een kleurrijke uitstraling; 
  • de meest innovatieve, gepatenteerde verpakkingstechnieken;
  • enkel de beste ingrediënten te gebruiken;
  • passie en commitment.

De Frozen Cocktails zijn verkrijgbaar in negen kleurrijke smaken: Boswandeling ICE, Flügel ICE, Watermelon Mojito, Pornstar Martini, Gin & Tonic, Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello en Vodka Energy. Verkrijgbaar met alcohol (5%) of zonder (0.0%) en bevat elk slechts 55 calorieën!