GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Tijdens Anuga (toonaangevende voedingsbeurs) afgelopen oktober, ontmoetten we veel potentiële partners over de hele wereld, wat leidde tot winstgevende nieuwe zakelijke kansen over de hele wereld. Zoals vermeld in eerdere artikelen, zullen we u één voor één kennis laten maken met deze nieuwe markten en partners. In ons laatste artikel hebben we de Chinese markt geïntroduceerd, en het volgende is Egypte.

We zijn blij om u voor te stellen aan onze nieuwe distributeur: Almashreq Gardens For Import & Trading (‘Almashreq’)

Almashreq werd in 2012 opgericht om de beste voedings- en drankproducten naar Egypte te brengen. Het bedrijf doet zaken met een geselecteerde groep van de meest prestigieuze voedingsmiddelenbedrijven in Europa en Azië om de Egyptische markt te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. Via haar uitgebreide distributienetwerk levert de onderneming haar geïmporteerde producten aan de grootste hotelketens, restaurants, supermarkten en hypermarktketens in Cairo en de rest van het land. Het bedrijf onderhoudt een permanente communicatie met deze verkooppunten om de beschikbaarheid van zijn geïmporteerde producten en handelsmerken te garanderen aan zijn trouwe klantenbasis op de Egyptische markt. De missie van Almashreq bestaat erin de Egyptische markt te veranderen met producten van hoge kwaliteit.

Niet-alcoholische dranken zijn een wereldwijde trend. Dit najaar meldde NielsenIQ dat de verkoop van niet-alcoholische dranken met 33% is gestegen tot $331 miljoen. Wij hebben op deze trend ingespeeld door een Frozen Mocktail te creëren.

Almashreq Gardens importeerde 24 ICE 0.0% Mojito en 0.0% Strawberry Daiquiri 5-packs. De producten zijn verkrijgbaar in de Egyptische detailhandel: Almahalawy winkel, Al Raya winkel, El Far winkel, Spinneys, El Baraka Mall, Panda markt, tagamo3 winkel, Royal House winkel en Flamingo markt.

De producten zijn nu al enkele maanden op de Egyptische markt verkrijgbaar.  Volgens onze distributeur worden de producten goed ontvangen en gaat de verkoop goed.