GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Tijdens de Anuga (toonaangevende voedingsbeurs) afgelopen oktober, hebben we veel potentiële partners over de hele wereld ontmoet. Deze potentiële partners hebben geleid tot vruchtbare nieuwe handel over de hele wereld. In de komende weken zullen wij u kennis laten maken met deze nieuwe markten en partners. 

Deze week starten we met de Chinese markt door onze partner voor te stellen voor te stellen aan onze nieuwe distributeur: Best Noah Supply Chain Management. 

Best Noah Supply Chain Management is gevestigd in Shenzhen, in het zuiden van China, vlakbij Hong Kong. Hun hoofdkantoor is in Zwitserland. Best Noah is een leverancier voor China Resources Enterprise Limited, Walmart China, OLE’ supermarkt en hypermarktketen Sam’s Club (hypermarkt is een big-box store die een supermarkt en een warenhuis combineert. 

Introductie 

Best Noah heeft listings geregeld bij OLE’ supermarkten en Sam’s Club waar wij onze producten aan de Chinese klanten zullen beginnen voorstellen. 

OLE’ is, met meer dan 50 winkels, één van China’s grootste supermarktketens. Bij OLE’ zullen wij de Mix 5-pack aanbieden met behulp van onze Floor Displays. Aangezien onze producten impulsaankopen zijn, heeft de ervaring geleerd dat vloerdisplays het meeste effect hebben op de verkoop in supermarkten. 

Sam’s Club is een high-end keten van lidmaatschap-only retail warehouse clubs, eigendom van en geëxploiteerd door Walmart Inc. Bij Sam’s Club zullen wij onze mix-verpakking aanbieden, verkocht als een 10-pack, in trays van 24 sets. We zullen de producten introduceren bij Sam’s leden, door ze te proeven met een promotieteam. 

De eerste containers zullen tegen het einde van de maand ons magazijn verlaten, wat betekent dat de producten tegen eind mei in China zullen aankomen.   

Wij kijken ernaar uit om deze nieuwe markt te penetreren en zijn zeer optimistisch over de toekomst.