GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

HUISHOUDBEURS 2023

Van 18 tot en met 24 februari vindt het gezelligste evenement van Nederland plaats: de Huishoudbeurs! Je kunt daar onze bestaande én nieuwe Frozen Cocktails proeven. Zien we je daar?

De verfrissende Frozen Cocktails van 24 ICE zijn ijsjes in allerlei kleuren en smaken. Te proeven met of zonder alcohol. Voor elk wat wils dus. Ook om voordelig mee naar huis te nemen, zodat je het culinaire smaakfestijn daar kunt voorzetten.

Nieuwe smaak

Tijdens de huishoudbeurs kun je één van onze nieuwste smaken proberen: Pornstar Martini. Deze Frozen Cocktail zit boordevol passie: een vodka basis met de zoete smaak van vanille en passievrucht. 

Winactie

Bij aankoop van één van onze deals kun je kans maken op het winnen van een 24 ICE-zomerpakket. Vul hier je contactgegevens in en doe mee! 

Waar te vinden

Je kunt ons vinden op het “Cheers paviljoen”, naast onze vrienden van Boswandeling, Disaronno, Bavaria, Choco Mates en Licor Cuarenta y Tres (Likeur 43). 

Denk erom dames: geniet, maar lik met mate!  

Deals 

Speciaal voor de HHB hebben we drie scherpe aanbiedingen:

  • SUPER DEAL
  • XXL DEAL
  • BOSWANDELING GESCHENKDOOS

 

Als klapper op de vuurpijl lanceren wij op de Huishoudbeurs, een geschenkdoos, welke wij samen met Boswandeling (FLS) hebben ontwikkeld. Voor je partner, vrienden, familielid of gewoon lekker voor jezelf!