GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Onze Frozen Cocktails hebben zichzelf al bewezen in andere landen, maar afgelopen zomer hebben ze ook Ierland veroverd.
Hoewel Ierland een geweldige pub (kroeg/café) cultuur heeft, bleek ons product ook erg interessant voor thuis consumptie. En als de consument vraagt, leveren wij!

Vanwege de COVID pandemie ware de pubs gesloten voor het grootste gedeelte van de afgelopen 12 maanden. Om de vrijdagen toch wat op te leuken, steeg de interesse naar cocktails in het algemeen. Door deze populariteitsstijging steeg de verkoop van cocktail gerelateerde product in de Ierse retail sector. 

Door de stijgende vraag naar cocktails viel 24 ICE Frozen Cocktails op bij het Sales team van Kelly Hunter (www.kellyhunter.com). Kelly Hunter is opgericht in 2003 en heeft zich inmiddels ontwikkeld als leider in brand development, in de Ierse retail sector. Kelly Hunter levert all distributie channels, voornamelijk in de merkproducten en levert maandelijks meer dan 2500 outlets.
Het Sales team heeft de CEO van Kelly Hunter geadviseerd om de producten van 24 ICE toe te voegen aan, al indrukwekkende assortiment (gekoeld, bevroren en alcoholhoudend). 

De eerste test pallet is verzonden in juni 2020 en met twee weken werden wekelijks volle container verscheept.

Dankzij de snelle reactie van Kelly’s verkoopteam op markttrends en de bereidheid van Ierse consumenten om innovatieve producten te verwelkomen, worden nu 24 ICE Frozen Cocktaisl verkocht bij bijna elke detailhandelaar, zoals: 

 • Musgraves
 • Supervalu
 • Spar
 • Centra
 • Daybreak
 • BWG
 • Londis
 • Mace
 • Carryout
 • Barry’s Group
 • Costcutters
 • De meeste onafhankelijke slijterijen in de Republiek Ierland, Noord-Ierland en het VK

“Begin juni ontdekte ons verkoopteam de vraag naar dit soort producten, passend bij de huidige tijdsgeest (met al zijn beperkingen), we volgden ons instinct, probeerden het en we raakten de goede plek; wat een succes was het!” – Brian Doyle, directeur Kelly Hunter.

24 ICE heeft in de afgelopen 12 maanden een enorm marktaandeel gewonnen, wat normaliter enkele jaren zou kunnen duren. Verkoopcijfers en getargete sociale campagnes gaven aan dat onze producten steeds populairder zijn geworden tussen 18-45-jarigen. Onze Social content werd goed ontvangen, wat leidde tot een spectaculaire stijging van de klikratio.

“Omdat 24 ICE zich richt op hoogwaardige ingrediënten, geweldige verpakkingen en Marketing; het draagt ​​allemaal bij aan een groot succes” – Brian Doyle.

Beide partijen hebben enorme moeite gestopt in het realiseren van een succesvolle samenwerking. We zagen kansen en durfden veranderingen door te voeren en ons geweldige teamwerk wierp zijn vruchten af. We kijken uit naar komend seizoen, de zomer van 2021. Voorlopig richten we ons nog meer op Marketing in Ierland en breiden we alle kanalen naar de markt uit naarmate de markt en economie opnieuw opengaan. 24 ICE Frozen Cocktails zijn verkrijgbaar in heel Ierland. Laat het ons weten als uw lokale winkelier het niet op voorraad heeft en we zullen het direct bij u bezorgen – want wanneer consumenten erom vragen, leveren wij!

Sláinte, Cheers,

Team 24 ICE