GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Dit is een verhaal over een avontuur in het koude, ijzige Noorden. Deze keer gaat het verhaal over een van de Noordse countries: Noorwegen! Alsof ze nog niet genoeg ijs hebben, hebben we wat bevroren kleur aan hun bestaan ​​toegevoegd.

De eerste communicatie met potentiële distributeurs voor de export van onze Frozen Cocktails begon eind 2017. Onze zoektocht naar een geschikte distributeur is geslaagd en in 2018 werden onze eerste producten in Noorwegen verkocht. Vandaag is het ons vierde jaar van samenwerking met onze lokale distributeur. De Noorse markt heeft aanzienlijk bijgedragen aan onze jaarlijkse groei.

Koude avonturen…

We hadden nooit gedacht dat ons Noordse avontuur zo succesvol zou zijn: niet alleen vanwege het koude klimaat, maar ook vanwege andere uitdagingen waarmee we te maken hadden. We zeggen uitdagingen omdat Noorwegen strikte alcoholwetten heeft. Marketing en promotie voor alcoholische producten zijn volledig verboden en op alcoholische producten worden hoge accijnzen geheven. Supermarkten mogen alleen bier en cider verkopen. Gedistilleerde dranken zijn alleen verkrijgbaar bij door de staat gereguleerde slijterijen (Vinmonopolet).

Onze producten waren onderworpen aan strikte procedures van de Noorse overheid voordat we ze in de winkel mochten verkopen. Sinds het moment dat het werd goedgekeurd en te koop was in de Vinmonpolet, kregen onze producten echter enorme aandacht en werden ze steeds populairder. Dit leidde tot een verdere toename van de vraag, waardoor meer winkels in het hele land onze producten aan hun assortiment hebben toegevoegd. Ons merk heeft zichzelf waardig bewezen. Hartelijk dank aan onze Noorse distributeur om dit mogelijk te maken!

Gemaakt voor Noorwegen…

In 2019 zijn we voor het eerst begonnen met het ontwikkelen van nieuwe smaken voor Noorwegen, wat heeft geleid tot een speciale kersteditie smaak: Jule ICE. De naam van deze smaak is afgeleid van Julebrus, een traditionele frisdrank die vaak tijdens Kerstmis wordt geconsumeerd.

Dit jaar hebben we een tweede smaak ontwikkeld: Vodka Orange. Deze smaak is afgeleid van het Noorse frisdrankmerk: Solo.

Hoewel alcoholische producten duur zijn in Noorwegen en zonder marketingmogelijkheden, zagen Noorse burgers onze kleurrijke verpakkingen en probeerden ze het uit, met succes!

Jubel (proost),

Team 24 ICE