GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

24 ICE Taiwan | Het ijskoude seizoen van 2020

Zoals jullie allemaal weten, waren er afgelopen zomer geen festivals of evenementen. De lockdown vereiste een ommekeer van 180° in onze manier van zakendoen. Toch zijn we erin geslaagd om een ​​omzetstijging van 65% te realiseren uit onze retail distributiekanalen, een enorme ontwikkeling in onze export en drie nieuwe producten gelanceerd! Benieuwd hoe we dit hebben gedaan?

Focus op retail: “Breng de zomer in huis”

Retail was een van onze weinige distributiekanalen die getuige was van een stijging van de verkoop tijdens de Coronaperiode. Daarom hebben we onze focus verlegd naar dit distributiekanaal. Met onze Marketingcampagne ‘Bring the summer in your home’ hebben we een omzetstijging van 65% weten te realiseren ten opzichte van 2019.

Export naar Azië: 24 ICE nu beschikbaar in 7-Eleven

Onze export kreeg ondanks de beperkingen van de pandemie een flinke boost. Deze zomer zijn er 24 ICE-producten beschikbaar gesteld voor aankoop in alle 5500 ‘7-Eleven’-winkels in Taiwan. Onze producten zijn inmiddels in 20 landen te koop, zowel offline als online.

Naast Taiwan breiden we ook uit naar Ierland en België, waar we een hoge marktpenetratie hebben weten te bereiken in de retail.

Productuitbreiding: voor elk wat wils

Dit jaar hebben we drie nieuwe producten gelanceerd en een bijbehorende videoshoot. Deze video hebben we gebruikt voor onze internationale Social-Mediakanalen. Adverteerde de video ook op de kanalen van Talpa Network, een bekende Nederlandse media-omroep.

  • Twee 0.0% cocktail-edities in de smaken Mojito en Strawberry Daiquiri.
  • En de ‘Gin & Tonic Frozen Cocktail’.

Onze visie op de toekomst

Door te focussen op mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden, hebben we deze uitdaging overwonnen. We zijn erg trots op de resultaten van dit jaar en kijken uit naar 2021. Een jaar waarin je hopelijk weer kunt dansen en feesten, in het felle zonlicht. Zo niet, dan halen we de zomer weer in huis!

Proost op de toekomst (en blijf gezond)

Team 24 ICE