GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

24 ICE en Malibu® lanceren een Limited Edition Frozen Cocktail, om Malibu’s recent uitgebrachte smaak ‘Watermelon’ te vieren.

24 ICE en Malibu hebben samen een Frozen Cocktail gecreëerd, geïnspireerd op de Malibu Watermelon Mojito Cocktail. Door te kiezen voor de watermeloensmaak volgen ze een van de heetste trends van deze tijd: de watermeloen smaaktrend groeit jaar op jaar met bijna 40%. “Bij Malibu, the spirit of summer, draait het om het helpen van zijn trouwe fans om het meeste uit het seizoen te halen.” zegt Elsa Rafen, senior global brand manager. “We zijn meer dan enthousiast over de samenwerking met 24 ICE. Deze heerlijke bevroren variatie op onze Watermelon Mojito cocktail, geeft onze Nederlandse consumenten een spannende nieuwe manier om ons merk te ervaren en de zomer te vieren.”

De nieuwe aanwinst sluit perfect aan bij de bestaande smaken van 24 ICE zoals: Gin & Tonic, Mojito en Flügel. Daarnaast past de nieuwe smaak perfect bij de algehele campagne van 24 ICE, #Colouringyoursummer, door de zomers goud met roze palmbomen op de witte verpakking.
Malibu Watermelon Mojito is een Limited Edition, gemaakt met natuurlijke aroma’s, bevat 5% alc. en slechts 56 calorieën.

Hoe het smaakt

Het draait allemaal om de sappige zoete smaak van watermeloen gecombineerd met de klassieke smaak van Mojito.

Waar te vinden

Watermelon Mojito wordt exclusief verkocht in Nederland bij onder andere Jumbo, diverse slijterijen en online via www.24ice.com.

Hoe het werkt

De producten worden in vloeibare vorm verkocht, dus plaats deze voor gebruik in jouw vriezer (-18 °C) en consumeer wanneer de producten volledig bevroren zijn (ongeveer 24 uur).