GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

In februari 2019 werden de handtekeningen gezet onder een unieke samenwerking tussen 24 ICE en FLS Company. FLS Company het bedrijf achter de bekende merken Flügel, Boswandeling en Rocket Shot ging voor het eerst in hun 25 jarig bestaan een Co-Branding samenwerking aan. In 2019 werd het resultaat van deze co-branding gelanceerd in de vorm van de Frozen Cocktail: Flügel ICE.

FLS Company en 24 ICE maakten kennis met elkaar gedurende de Huishoudbeurs van 2017 in de RAI. 24 ICE was voor het eerst aanwezig op de 9-daagse beurs en lieten 250.000 enthousiaste dames kennis maken met een nieuw begrip binnen de dranken branche: Frozen Cocktails met 5% alcohol. Jesper Gutteling (Co-Founder 24 ICE): “FLS Company was onze buurman als standhouder op de Huishoudbeurs en al snel werd gedurende de beurs onze match in doelgroep duidelijk. Mede hierdoor hadden we meteen een goede klik met FLS”.

Naar aanleiding van deze eerste kennismaking en match in doelgroep toonden beide partijen in 2018 voor het eerst interesse in een potentiële samenwerking. Pim Leeflang (Marketing Manager FLS Company): “Wij konden ons vinden in de premium uitstraling van 24 ICE. Mede hierdoor hadden wij het gevoel dat 24 ICE kon waarmaken hoe wij de samenwerking voor ogen hadden”. Zodoende kon het ontwikkelen van de smaken en het design gaan beginnen.

Eind 2018 was het perfecte receptuur gevonden voor het Flügel cocktail ijsje met 5% alcohol en was overeenstemming bereikt over het design van de verpakking met beide logo’s. Stephan van Dorst (Co-Owner FLS Company) kon vervolgens zijn handtekening zetten onder deze unieke samenwerking. Stephan van Dorst: “Gedurende onze meetings begon het onderlinge vertrouwen te groeien. We merkten dat de neuzen dezelfde kant op stonden en 24 ICE kon zich vinden in onze visie betreffende het merk Flügel”.

Voor 24 ICE betekende dit een mooie stap in de ontwikkeling als bedrijf. Nick van Kampen (Co- Founder 24 ICE): “Binnen Nederland is er geen persoon die het Flügel shotje met het gele dopje niet kent. Wie is er niet mee groot geworden? Deze samenwerking gaf de bekendheid van 24 ICE een mooie boost”.

Het Flügel cocktail ijsje ziet er gelikt uit en smaakt daarnaast precies zoals een Flügel shotje. De
opkomst van Frozen Cocktails als product was voor FLS een mooie manier om op een innovatieve wijze in de zomermaanden extra onder de aandacht te komen bij alle Flügel fans.

Inmiddels zijn de Flügel cocktail ijsjes niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische slijterijen en horeca gedurende de zomermaanden.

Heeft u interesse in de verkoop van Frozen Cocktails, een Co-Branding of Private Label
samenwerking? Neem dan contact op.