GRATIS merchandise artikel bij bestellingen vanaf €15,-

Verzendkosten

Voor binnenlandse zending bedragen de verzendkosten voor iedere bestelling € 5,95 indien het pakket binnen de limieten van de vervoerder PostNL vallen . U krijgt dan een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij streven erna om het packet binnen 24 uur bij u af te leveren. wanneer het om meerdere producten gaat, kan het zijn dat deze uit verschillende winkels komt en kost ons dit een dag om deze te bundelen.

Indien u een artikel retour stuurt komen de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Levering

We streven er naar binnen 24 uur het pakket te leveren, mits er artikelen in een ander filiaal liggen. Dan is de streeftermijn 48 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan het zijn dat het artikel niet binnen de gewenste termijn geleverd wordt, 24 ICE kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij zullen er alles aan doen om het pakket dan alsnog zo snel mogelijk bij u te leveren. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden.
Afkoelingsperiode: Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 8 dagen na de verzenddatum, retour te zenden.

 

RETOUREN

Dit recht is niet van toepassing indien:

  1. het product gebruikt is
  2. u getracht heeft een gebrek te bewerken of te herstellen
  3. vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels

 

** Graag attenderen we u op het volgende:

Alle producten die zijn gebruikt en/of aangebroken kunnen niet retour worden gestuurd. Producten die zijn bewerkt kunnen nadrukkelijk niet geretourneerd worden.

 

Wij vragen u dan ook de ontvangen artikelen goed te controleren of eventuele gebreken. Na verloop van de afkoelingsperiode kunnen wij geen uitzondering maken t.a.v. ruilen en/of retourneren.

U dient de retour aan te melden bij order@24ice.nl, vanuit hier zal u geholpen worden met de verdere procedure.

Aangemelde artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na aanmelding van de retour bij ons te zijn ontvangen. Voor België/Duitsland geldt een retour termijn van 14 werkdagen. De verzendkosten van de retourzending komen voor uw rekening. Wij moeten kosten van minimaal € 15 euro in rekening brengen voor retourzending die na het verlopen van het retour termijn alsnog bij ons binnenkomen of retourzending die niet voldoende is gefrankeerd.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 3 dagen afhandelen. Voor het niet-afgeprijsde(*) artikel zal het betaalde bedrag voor dat artikel (verminderd met actiekortingen indien van toepassing)  binnen 14 werkdagen teruggestort worden op de door u opgegeven bank/giro nummer.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor de retouren. 24ice.com vraagt u daarom om altijd uw retour altijd te verzenden met een track en trace code, deze kan u ook krijgen indien u het pakket verstuurd via brievenbus pakket. U dient dit te doen bij het postkantoor. Mocht het artikel zonder track en trace code teruggestuurd worden dan stelt 24 ICE zich niet aansprakelijk voor vermissing van het pakket.

 

Bij retourneren graag kassabon met het ingevuld retourformulier terug zenden naar onderstaand adres:
24 ICE B.V.
Kamerlingh Onneslaan 6
8218MA, Lelystad
Netherlands

Herroepingsformulier
Het modelformulier is hier te downloaden